Service & Onderhoud

Wemo grijperonderdeel

Spare parts service

Een snelle levering van originele onderdelen tegen scherpe tarieven. Dat is ons doel. Door het invullen van onderstaand bestelformulier kunnen wij er voor zorgen uw bestelling (indien de onderdelen voorradig zijn) binnen 24 uur bij u op locatie te hebben.

Offerte aanvraag onderdelen

Onderdelen bestellen

Daarnaast kunnen wij speciaal voor het regulier onderhoud u voorzien van zeer aantrekkelijke onderhoudspakketten. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mail adres.

+32 460968760
admin@plastikcs.be

Opbouw Wemo robot op Sumitomo Demag IntElect 100

Service op afroep

PlastiKCs beseft als geen ander dat er in geval van storing een enorme druk ontstaat op de productie. Wij beschikken over een uitgebreide servicedienst en streven er altijd naar om binnen 24 uur ter plaatse te zijn, in veel gevallen nog sneller.

Wanneer u op onderstaand link klinkt kunt u uw storing doorgeven. Wij reageren hier dezelfde dag nog op

Storing? Klik hier

tel:+32 460968760

TKPM servicecontract

Servicecontract

Onverwachte en hoge onderhoudskosten drukken is een uitdaging. Een goed en gebalanceerd servicecontract is de oplossing. Ons doel is door middel van preventief onderhoud de machinebeschikbaarheid zo hoog mogelijk te houden. Bij eventuele storingen zijn alle monteur kosten gedekt en geldt er als extra ook nog eens korting op de benodigde onderdelen.

tel:+32 460968760

admin@plastikcs.be

TKPM onderhoudscontract / periodiek onderhoud

Onderhoudscontract | Periodiek onderhoud

Periodiek preventief onderhoud is zeer belangrijk. Metingen hebben aangetoond dat de inzetbaarheid en betrouwbaarheid significant wordt verhoogd wanneer de standaard onderhoudsinstructies worden opgevolgd. Wij hebben hiervoor de specialisten in huis, zij zijn in staat het machinepark te onderhouden met gebruik van originele onderdelen tegen scherpe tarieven.

tel:+32 460968760

admin@plastikcs.be

Sumitomo Demag ErgoCheck / Wemo RoboCheck

Inspectiecontract | ErgoCheck | RoboCheck

De periodieke inspecties en controle voor uw machines en robots. Deze gecertificeerde inspecties zorgt voor een up-to-date analyse van uw machinepark. U ontvangt een uitgebreid meetrapport en indien noodzakelijk een advies voor vervangingsdelen. Zodoende wordt het machinepark in optimale conditie gehouden of terug naar een optimale staat gebracht.

tel:+32 460968760

admin@plastikcs.be

Scholing

Wij verzorgen complete trainingen voor machinebesturing en robot programmering. Ook is het mogelijk dat wij een scholing voor u geheel custom made samenstellen. Als u hierin interesse heeft, dan kunt u met ons contact opnemen.
Cursisten worden in een relatief kleine groep, persoonlijk begeleid (max. 4 pers) en ontvangen na afloop een certificaat. Voor productieproces trainingen bieden wij mogelijkheden aan via onze leveranciers.

tel:+32 460968760

admin@plastikcs.be

Scholingsmogelijkheden PlastiKCs

Retrofit voor uw Sumitomo Demag spuitgietmachine

Retrofit

Met deze service is het mogelijk om, onder andere, machines uit te rusten met de nieuwste besturingssystemen, het aanbouwen van 2K units en het aanbrengen van energie besparingsmiddelen zoals frequentieregelaars en cilinderisolatie… Dit is de ideale manier om het machinepark op een economische gunstige manier sterk te moderniseren

tel:+32 460968760

admin@plastikcs.be